Re-Styling of Up-Cycling

Re-Styling of Up-Cycling

Imagebar Restyling01 Orange Small

 

Oud is weer in, een levensgewoonte waarbij oude en afgedante meubelen & materialen de basis vormen van nieuwe meubelen … maar dan wel perfect in orde en aangepast aan uw interieur.

Forgotten Wood & Floors haalt niet alleen de klassieke schoonheid in uw oude meubelen naar boven, maar gaat ook verder dan hergebruik, al dan niet met een eigen ‘pimp’-toets er boven op. Met decoratieve verftechnieken zorgen we voor een eigentijdse look.

Ben je uitgekeken op je meubels, maar vind je het zonde om die “degelijke” meubels weg te doen? Of heb je een meubel dat je om emotionele redenen niet wil wegdoen, dat aan schoonheid heeft ingeboet, dat niet in je interieur past, …?

Die oude eiken eetplaats, kast of keuken kunnen wel heel degelijk zijn, maar zijn vaak saai en verouderd. Of je hebt een erfstuk dat je écht niet wilt weg doen, maar misschien is de lak beschadigd, staat de kleur je niet aan en past het niet in je eigentijds interieur.

Dan ben je klaar voor een re-styling. Wij toveren je oude erfenis of je degelijke meubelen om in echte juweeltjes.

Met constructieve aanpassingen, diverse decoratietechnieken en aangepaste accessoires creëren we de look waar je naar op zoek bent. Patineren, ceruseren, verweren, verouderen … bij ons kan het allemaal!

Wij gebruiken enkel professionele kwaliteitsproducten. Door onze ervaring kunnen we een perfecte afwerking garanderen. Ieder meubelstuk wordt handgeschilderd en krijgt in overleg met jou de juiste kleur, met de juiste patine of de juiste techniek die je meubel omtovert in een echt pronkstuk.